Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez 2 cam, str.Doamna Ghica, bloc anvelopat termic, mobila noua

43 m2, 8/10

290 € / luna

Ultima actualizare: 30 Iunie 2018

Proprietar inchiriez ap.2cam. conf. I semidecomandat, 8/10,mobilat complet modern ,gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, suprafata 43 m. Hol de intrare, bucatarie, living si dormitor matrimonial, baie cu cabina de dus, geam la baie, bucatarie utilata cu aragaz si cuptor, tv,frigider combina, masina de spalat, repartitoare, apometre. Instalatiile sanitare si electrice sunt noi. Intretinere mica.Zona linistita ferita de zgomotul traficului, 3 minute de parc Plumbuita, numeroase facilitati aproape, RATB autobuz 143, 182, 282/ troleibuz 66, -tramvai 5, 16, 21 cu acces rapid spre Pipera, Barbu Vacarescu,Obor/Stefan cel Mare,farmacii, gradinita, scoala,supermarketuri,banci,posta

Detalii imobil Inchiriez 2 cam, str.Doamna Ghica, bloc anvelopat termic, mobila noua

Garantie 290 €
Camere 2
Strada Luntrei 2
Suprafata 43 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..