Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Metrou Gara de Nord 2 Camere finisaje de calitateÔ 41.900 euro

43 m2, 1/8, an constructie: 1970

40.000 €

Ultima actualizare: 30 Iunie 2018
Rata credit de la 1,064 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

luminos calduros iarna 2cam finisaje de calitate 2 camere etajul 1 din 8 stradal din bulevard bloc curat 51mp construiti balcon mare AC, g. f.usa metalica etc  fara probleme juridice, urgggentdoar pt pret cash in proximitatea Ministerului Transporturilor, Piata ,Spitalul Witing, Militar, farmacii etc etc telefon si sms dupa ora 16.00

Detalii imobil Metrou Gara de Nord 2 Camere finisaje de calitateÔ 41.900 euro

Camere 2
Strada golescu dinicu
Suprafata 43 m2
Etaj 1/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..