Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Banu Manta

72 m2, P/8, an constructie: 1982

138.000 €

Ultima actualizare: 25 Iunie 2018
Rata credit de la 3,671 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament , 3 camere Banu Manta, 70 mp, confort 1, la parter, semidecomandat, nemobilat, 138.000 eur, negociabil. Apartamentul este ideal pentru familie cu copii. Fiecare dormitor are baie proprie, zona de recreere gasindu-se in partea de mijloc ( bucatarie, sufragerie). Apartamentul are imbunatatiri ( parchet, usi furnir, termopane, gresie, faianta). Necesita renovare. Racoros vara si calduros iarna.Zona linistita si deosebita ( 10 minute la pas piata Victoriei). La 5 minute gasiti parc, scoli si gradinite bune, piata, Mega Image, magazine diverse, Primaria S1.

Detalii imobil Apartament 3 camere Banu Manta

Camere 3
Strada Banu Manta
Suprafata 72 m2
Etaj P/8
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..