Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere mobilat Drumul Taberei

64 m2, 2/8, an constructie: 1978

75.000 €

Ultima actualizare: 24 Iunie 2018
Rata credit de la 1,994 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament renovat, complet mobilat si utilat. Apartamentul are instalatia electrica si pe cea sanitara noi, parchet de lemn masiv,AC si loc de parcare.In apropiere se afla scoala , gradinita si cresa. La coltul blocului avem piata si gura de acces la viitorul metrou. 

Detalii imobil Apartament 3 camere mobilat Drumul Taberei

Camere 3
Strada DRUMUL TABEREI
Suprafata 64 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare semidecomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..