Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament spectaculos cu garaj si boxa

1 m2, 1/4, an constructie: 2009

165.000 €

Ultima actualizare: 18 Iunie 2018
Rata credit de la 4,388 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Un apartament splendid cu 2 camere foarte mari, ce lesne pot fi transformate in 3 camere, un dressing, o baie, un garaj si o boxa. 

Apartamentul are 80 de metri utili si 90 construiti. 
Garajul are 25 metri patrati. 

Are mobila Rovere si Mobexpert inclusa in pret, incalzire in pardoseala pe toata suprafata. 

Are inclus in pret tot mobilierul facut pe comanda, Rovere si Mobexpert, gresie Marazzi si obiecte de decor speciale. 

Zona in care se afla are tot ce este nevoie in apropiere- gradinita, scoli, etc. se ajunge in zona Mall Baneasa in 7 minute, cat si la Victoriei in 10 maximum. 

Zona e una linistita si foarte placuta. Blocul este dotat cu interfon si garajul are usa automata- blocul este foarte bine construit, include marmura si travertin.

Detalii imobil Apartament spectaculos cu garaj si boxa

Camere 2
Strada Constantin stere
Suprafata 1 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..