Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apart 2 cam dec Budapesta-Cantemir

41 m2, 4/7

280 € / luna

Ultima actualizare: 18 Iunie 2018

Inchiriez central Budapesta-Cantemir apart 2 camere decomandat etaj 4/7 vedere la bulevard 41 mp renovat recent termoficare balcon termopan parchet gresie faianta utilat , mobilat modern masina de spalat ,bloc anvelopat termic,  metrou, termen lung . 280 euro. Liber de la 01 07 2018 Tel 0728853451.

Detalii imobil Inchiriez apart 2 cam dec Budapesta-Cantemir

Garantie 280 €
Camere 2
Strada Bd D Cantemir nr 18, sector 4
Suprafata 41 m2
Etaj 4/7
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..