Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Rahova- inchiriez garsoniera

40 m2, 1/4

195 € / luna

Ultima actualizare: 21 Iunie 2018

Apartament I camera, confort I, decomandat, in imobil tip Bloc Mixt, etj 1/4, 40 mp, termopan, gresie, faianta, parchet, balcon inchis, usa metalica, totul contorizat (apometre si repartitoare), nemobilat, neutilat, liber de la 1 iulie, pe perioada lunga

Plata 1+1. 195 euro.

Zona Rahova

Tel. 0726/193 934

Detalii imobil Rahova- inchiriez garsoniera

Plata in avans 1 luna
Garantie 195 €
Camere 1
Strada Candea Ion
Suprafata 40 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..