Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand ap 4 cam 90 mp parter cu terasa, modernizat, Militari

90 m2, parter/8, an constructie: 1984

80.000 €

Ultima actualizare: 5 Iulie 2018
Rata credit de la 2,128 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap 4 cam. 90 mp, semidec. spatios, parter, cu terasa spatioasa, inchisa, usa metalica, termopan la toate geamurile, gresie, faianta, parchet, doua bai cu cada, doua debarale, contorizat, cu parcare, intr-o scara de bloc securizata, curata , fara datornici. Bloc construit in 1984, cu multe spatii verzi, aflat in proximitatea: scoli, gradinite, RATB, metrou, parcuri, piete, locuri de joaca. Pretul afisat este negociabil.

Detalii imobil Vand ap 4 cam 90 mp parter cu terasa, modernizat, Militari

Camere 4
Strada Iedului
Suprafata 90 m2
Etaj parter/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1984
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..