Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 6 camere, statia RATB FRIGOCOM, 130 mp, decomandat, etaj 9

130 m2, 9/10, an constructie: 1977

150.000 €

Ultima actualizare: 4 Iunie 2018
Rata credit de la 3,899 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 6 camere, statia RATB FRIGOCOM, 130 mp, decomandat, etaj 9.
2 bai cu cada2 debarale2 bucatari2 locuri de parcarebalcon 20m liniari cu termopan
Termopan, gresie, faianta, usi metalice, internet, aer conditionat, instalatii sanitare noi, cablu TV, lift nou, magazine parter, racordat RADET. Bucatarii mobilate. Contorizare totala (apa, gaze, curent)

Detalii imobil Apartament 6 camere, statia RATB FRIGOCOM, 130 mp, decomandat, etaj 9

Camere 6
Strada Bulevardul Timisoara
Suprafata 130 m2
Etaj 9/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..