Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere, direct proprietar- excus agentii imobil

65 m2, 2/8

320 € / luna

Ultima actualizare: 4 Iunie 2018

Inchiriez apartament cu 2 camere,et 2,
COMPLET mobilat si utilat; suprafata 65mp, bucatarie inchisa, proaspat zugravit, termopane recent schimbate, bloc recent renovat, apartamentul este foarte curat si merita vazut.Adresa: Fizicienilor- Dristor, langa Penny/Lidl., Etaj: Etaj 2, Confort: 1, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 65

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere, direct proprietar- excus agentii imobil

Garantie 320 €
Camere 2
Strada Fizicienilor
Suprafata 65 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..