Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, complet MOBILAT, Vanzare URGENTA

48 m2, parter/2, an constructie: 1945

49.000 €

Ultima actualizare: 25 Iunie 2018
Rata credit de la 1,303 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!


Descriere

2016- RENOVAT EXTERIOR, anveloparea locatiei.RENOVARE CU APLICATII DECORATIVE.

-semidecomandat,ULTRACENTRAL, in vila P+2, curte comuna, intrare separata, POARTA SE INCHIDE LA FIECARE IESIE, CHEIE LA PURTATOR, intimitate, gard inalt, strada linistita, sector 2, metrou Obor,iesire Calea Mosilor, Lizeanu - masini 330,335, tramvai 16, 1, 46, intre Mosilor si Lizeanu, zona Fainari - Precupetii Vechi. Un apartament pe etaj! 

VANZARE URGENTA! MOBILAT COMPLET! 

NEGOCIABIL

Parterul intrare separata, et 1 si 2, drum servitute!

Toate imbunatatirile, gresie, faianta, centrala proprie, aer conditionat,cabina pentru dus, apometre, bucatarie mobiliata (la dorinta cumparatorului se poate lasa si bucataria mobilata, facuta pe comanda) baie mobilata, portiuni de perete cu caramida de sticla, parchet,spoturi in tavan, intrare protejata de constructie estetica de termopan.Usa intrare metalica, in interior toate usile de termopan+ geamuri termopan.Foisor la intrare cu perete lateral din termopan.

Vanzare rapida, zona buna iesire Obor, PIATA OBOR, pentru metrou, si celelalte mijloace de transport, iesire Lizeanu si Calea Mosilor pt mijloace transport; 15-20 minute de mers pe jos la Romana; , VITA DE VIE, flori ornamentale pe toata durata anului, plina de verdeata, oaza de liniste.
EVITATI CALDURA DE LA BLOC PENTRU O CURTE AERISITA CARE VA DA ODIHNA SI LINISTE!

FARA RISC SEISMIC. CONSOLIDAT! Vecini de cea mai buna calitate.PERSOANA FIZICA. telefon 0727026087 - arata telefon - 
PARTER, CONSTRUCTIE INAINTE DE 1970, AL DOILEA PROPIETAR , FARA LEGEA 112, numar etaj: 2, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 47


Detalii imobil Apartament 2 camere, complet MOBILAT, Vanzare URGENTA

Camere 2
Strada Intr. Precupetii Vechi nr. 1
Suprafata 48 m2
Etaj parter/2
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1945
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..