Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere, direct proprietar, negociabil

100 m2, 1/5, an constructie: 2008

179.000 €

Ultima actualizare: 3 Iunie 2018
Rata credit de la 4,874 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere -100 mp, terasa mare, 1 dormitor, 1 living room imens open space, 1 bucatarie, 1 hol, 1 baie, 1 wc, 1 boxa subsol, 1 loc parcare subsol, bloc nou tip rezidential, intrare superba, vecini de buna calitate, zona linistita, vedere fata spre strada principala, metrou 3 min si acces imediat 1 min la autobuz si tramvai, pretul zonei usor negociabil.  se poate vinde cu mobila la 179.000 eur negociabil sau fara mobila la 165.000 euro. Poate fi liber imediat cum se vinde. Este liber de sarcini.

Detalii imobil Vand apartament 2 camere, direct proprietar, negociabil

Camere 2
Strada VIRGILIU
Suprafata 100 m2
Etaj 1/5
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..