Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Inchiriez apartament 2 camere, Sos Nordului

114 m2, 3/6

1.100 € / luna

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Inchiriere apartament 2 camere Soseaua Nordului-Parcul Herastrau.
Cu spatii vitrate extrem de generoase si cu finisaje de foarte buna calitate, acest apartament va introduce intr-o lume rexanta, simpla, speciala si specifica.
Imediat ce intri in aceasta proprietate se remarca spatiile largi decorate in culori pastelate si luminoase.
Cu o suprafata utila locuibila de 104.20 mp + 10.70mp terasa, avand doua bai (una cu cada la dormitorul matrimonial si una cu cabina de dus in living-room), o bucatarie separata semi-deschisa, locuinta inspira sentimentul de vara vesnica si caldura din Sudul Frantei. 
Zona dormitorului matrimonial include si un dressing room.
Lemnul masiv al parchetului contribuie la o amplificare a senzatiei de caldura.
Terasa care poate fi accesata atat din dormitor cat si din camera de zi va ofera o priveliste superba asupra Parcului Herastrau.
Textilele regasite aici sunt din bumbac inflorat cu culorile complementare rosu verde dar si mult alb. Bucataria este complet mobilata si utilata. 
Camera de zi orientata catre sud ofera canapele moi, confortabile specifice stilului folosit in amenajare. Spatiile de depozitare se regasesc la intrarea in locuinta dar si in alte locuri bine incorporate.
Beneficiati de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului cat si de o boxa pentru depozitare.
Securitate sporita de paza permanenta si de supravegherea video dar si termostate in camere pentru confortul dvs. termic. 
Pret 1100 euro + TVA.In zona se gasesc mijloace de transport public, cafenele, restaurante ,parc , hotel, gradinita, scoala, centre fitness, sedii bancare, sedii business.

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere, Sos Nordului

Plata in avans 2 luni
Garantie 2 €
Camere 2
Strada Soseaua Nordului
Suprafata 114 m2
Etaj 3/6
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..