Apartament 2 camere situat pe bld. c-tin brancoveanu

40 m2, Parter/4

280 € / luna

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Inchiriez apartament 2 camere de 40 mp, semidecomandat. Apartamentul este complet mobilat si utilat, are geamuri de termopan, gresie, faianta, aragaz, hota, frigider, masina de spalat, aer conditionat, si gradina in fata pe toata lungimea. 
Bloc stradal, la parter din 4, mansardat si reabilitat termic cu izolatie de 10 mm, tradus in consum redus de energie.Localizat pe Bulevardul Brancoveanu, in dreptul statiei autobuzelor 116 si 141, se situeaza la 7 minute distanta fata de Spitalul Budimex, la 10 minute de statia de metrou C-tin Brancoveanu si la tot atatea de Mall-ul Grand Arena.In imediata apropiere aveti Piscina Summer Park, farmacie, supermarket-uri, gradinite si doua piete. Autobuzele fac legaturi rapide cu trei statii de metrou si cu zona de sud si de centru a orasului. 
Ideal pentru un cuplu sau o familie. Plata 1+1 garantie. Rog seriozirate. Comision zero.Anul constructiei: 1975

Detalii imobil Apartament 2 camere situat pe bld. c-tin brancoveanu

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Brancoveanu
Suprafata 40 m2
Etaj Parter/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..