Casa Militari,metrou Gorjului,proprietar

165 m2, p+1, an constructie: 2004

122.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,219 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa de vanzare.Teren 250mp.Garaj 20mp,terasa.Singur curte,deschidere la 2 strazi, front stradal 10m,gard de beton+fier forjat.  
Casa este decomandata, compartimentata in 3 apartamente distincte,3 intrari,fiecare cu baie,bucatarie proprie si fiecare dispunand de toate utilitatile.
Strada principala inchisa traficului (doar riverani)Pozitie excelenta ,vecinatati: 5 min metrou,4 min politie,3min scoala,piata,supermarket,centre medicale.
Curtea libera poate fi extinsa prin eliminarea garajului.Ideal pt locuit, cât si concomitent pt firma/afacere proprie,inchiriere,investitie etc.

Detalii imobil Casa Militari,metrou Gorjului,proprietar

Camere 5
Strada calnic
Suprafata 165 m2
Structura p+1
Bai 3
Suprafata teren 250 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2004
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..