Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere , parc la scara, statie RATB, SUPERMARKETURI,

52 m2, 8/9, an constructie: 1972

55.200 €

Ultima actualizare: 25 Mai 2018
Rata credit de la 1,468 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand urgent apartament 2 canere confort 1, semidecomandat, suptafata 51 mp,situat la etajul 8 intr-un bloc de  9 nivele,  constructie solida,  gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica,  balcon inchis in termopan,  spatios cu gresie, vedere superba, situat in Bd. Al. Obregia la 3 min. de piata, zona verde cu copaci si mult tei, parc la scara blocului .Este pozitionat in imediata apropiere a mijloacelor de transport,  centre comerciale Lidl,  Selgros, Grand Arena,   scoala, banci  farmacii, metrou la 5 minute etc Este liber.

tel.0774025766

Detalii imobil Vand apartament 2 camere , parc la scara, statie RATB, SUPERMARKETURI,

Camere 2
Strada alexandru obregia
Suprafata 52 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1972
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..