Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 cam Pajura

72 m2, 1/3, an constructie: 1965

70.000 €

Ultima actualizare: 24 Mai 2018
Rata credit de la 1,820 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita, apartament compus din doua camete situat in Bucureşti, cartier Pajura, Aleea Faurei (fost Jiul lui Scânteia), nr. 2, compus din camere situat la etajul 1, cu suprafaţa totala de  de 72mp, compartimentat  in:  sufragerie = 23,54 mp, camera = 13,62 mp, bucătărie = 8,61 mp, baie = 3,88 mp, hol = 9,60 mp, debara = 1,75 mp, balcon = 4,17 mp, balcon = 7,20 mp, apartamentul beneficiaza de garaj in suprafata =15.94 mp si boxa in suprafata =7,43m.p.

Imobilul in care se afla apartamentul este construit in jurul anilor 1965, zonă este verde, intr-un bloc(vilă) P+3 cu două scări și cu garaje la demisol, finisajele interioare sunt de calitate medie, beneficiaza de toate utilitatile urbane precum electricitate, gaz, canalizare, telefonie.

Detalii imobil Vanzare apartament 2 cam Pajura

Camere 2
Strada Faurei
Suprafata 72 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1965
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..