Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament sau cedez contract credit

50 m2, 7/10, an constructie: 1984

15.000 €

Ultima actualizare: 22 Mai 2018
Rata credit de la 398 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere situat vis a vis de Piata Crangasi, bloc anvelopat, gresie si faianta, semidecomandat la ataj 7/10 cu pretul de 15000 euro si preluarea ratelor. (1420 roni/luna) sau vanzare la pretul de 65000 euro.Accept variante.

Detalii imobil Vand apartament sau cedez contract credit

Camere 2
Strada Calea Crangasi
Suprafata 50 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1984
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..