Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere de vanzare

67 m2, 4/8, an constructie: 1983

680.000 €

Ultima actualizare: 21 Mai 2018
Rata credit de la 18,084 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3camere in str Cara Angel nr 1 nu are vedere la cimitir,Cu 67 mp utili,etaj 4din 8,cu usa metalica 2 aer conditionat,gemuri rehau de 1an rehau 5camere,loc parcare platit adp,acte la zi,la 4minute de capat tramvai 41,la1minut de 368,173 cu scolii si gradinite la 2 strazi,bine amplasat stradal, merita vazut,pret 68000 euro negociabil

Detalii imobil 3 camere de vanzare

Camere 3
Strada Cara Anghel nr 1
Suprafata 67 m2
Etaj 4/8
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1983
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..