Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere SUPERB-LUX!

65 m2, 1/4

370 € / luna

Ultima actualizare: 20 Mai 2018

Proprietar,inchiriez apartament 2 camere nou,confort lux,intr-un complex superb,mobilat si utilat cu mobila si elecrocasnice noi-noute,in garantie.Apartamentul nu a fost locuit niciodata si se afla la prima inchiriere.Mai multe detalii,poze,la telefon.

Detalii imobil Apartament 2 camere SUPERB-LUX!

Garantie 370 €
Camere 2
Strada Prelungirea Ghencea
Suprafata 65 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..