Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, vand apartament 2 camere, zona Piata Alba Iulia

58 m2, 3/8, an constructie: 1986

87.000 €

Ultima actualizare: 19 Mai 2018
Rata credit de la 2,262 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 2 camere, Aurel Botea, zona Piata Alba Iulia, Unirii, Decebal, Baba Novac, la 5 minute de metrou, tramvai, troleibuz, market langa bloc, an constructie 1986, etaj 3/8, confort 1, decomandat, gresie, faianta, parchet, termopane, aer conditionat, loc de parcare inclus, accept credit ipotecar sau prima casa, tel: 0728.117.796

Detalii imobil Proprietar, vand apartament 2 camere, zona Piata Alba Iulia

Camere 2
Strada Aurel Botea
Suprafata 58 m2
Etaj 3/8
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..