Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere ultracentral, Unirii Fantani

65 m2, 3/8

500 € / luna

Ultima actualizare: 19 Mai 2018

Apartament 2 camere ultracentral, Unirii Fantani, la 2 minute de metrou, 65 mp, et 3/8, acum renovat, bucatarie utilata acum, gresie, faianta, AC, termopane, usa metalica, paza scara permanent, box, 500 euro nemobilat ( mobilat la cerere, cu cresterea corespunzatoare a chiriei). 

Detalii imobil Apartament 2 camere ultracentral, Unirii Fantani

Garantie 500 €
Camere 2
Strada Bld. Unirii
Suprafata 65 m2
Etaj 3/8
Bai 1
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..