Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular inchiriez 2 cam. Floreasca,46mp,semidec.,22,mobilat utilat

46 m2, 1/2

450 € / luna

Ultima actualizare: 18 Mai 2018

Un apt. de 2 camere renovat si cochet direct de la proprietar in zona Floreasca, 46 mp utili( inclusiv balconul), semidecomandat, etaj 2/2. Este renovat, utilat complet si mobilat modern, aflandu-se intr-o zona buna a Capitalei, cu liniste si spatii verzi! Exclus: studenti, persoane cu copii si/sau animale de companie! Pret:450€( avans 1+1).

Detalii imobil Particular inchiriez 2 cam. Floreasca,46mp,semidec.,22,mobilat utilat

Garantie 450 €
Camere 2
Strada Garibaldi
Suprafata 46 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..