Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, decomandat, parter4, stradal (Sos. Oltenitei)

70 m2, P/4, an constructie: 1983

89.000 €

Ultima actualizare: 15 Mai 2018
Rata credit de la 2,311 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, vand apartament 3 camere, 1983, decomandat, parter/4, stradal pe Sos. Oltenitei (sect. 4), toate camerele sunt pozitionate catre Soseaua Oltenitei. Imbunatatiri: ferestre termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet, centrala termica noua, contor gaz, scurgere separata. Asociatia de proprietari nu are datorii la furnizori, bloc civilizat, vecini linistiti.
Sunt interesat de vanzare sau schimb cu ap. 4 camere + diferenta, in Berceni, constructie dupa 1980, bloc 4 nivele.

Detalii imobil Apartament 3 camere, decomandat, parter4, stradal (Sos. Oltenitei)

Camere 4
Strada Sos. Oltenitei
Suprafata 70 m2
Etaj P/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1983
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..