Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, zona Dorobanti, Oslo

75 m2, 3/4, an constructie: 1936

111.000 €

Ultima actualizare: 29 Mai 2018
Rata credit de la 3,021 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere, semidecomandat, suprafata 75,33 mp ( inclusiv balcon, camera de serviciu, boxa subsol), etaj 3/4. Apartamentul are 2 bai, bucataria se lasa mobilata si utilata. Are centrala proprie, instalatia sanitara este de cupru, instalatia electrica este schimbata. Usa exterioara este metalica, usile de interior sunt din lemn masiv. Apartamentul are si intrare de serviciu. Imobilul este construit in anul 1936, are efectuata expertiza si nu este incadrat la risc de seism, polita de asigurare este incheiata cu Generalli Aigurari. Pretul este de 111 000 euro, se percepe commision, exclusivitate, nu se doreste colaborare cu agentii imobiliare.

Tel 0765 000621

Detalii imobil Apartament 2 camere, zona Dorobanti, Oslo

Camere 2
Strada Oslo
Suprafata 75 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1936
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..