Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand urgent apartament 3 camere semidecomandat confort 1 sporit

96 m2, 2/4, an constructie: 1970

69.000 €

Ultima actualizare: 16 Mai 2018
Rata credit de la 1,880 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere semidecomandat in zona Brancoveanu – BERCENI, sector4, etaj 2/4.

Bloc zugravit recent, cu 4 etaje, reabilitat, spatii verzi multiple cu locuri de joaca pentru copii, acces rapid la mijlocale de transport, 200 m de statia ITB-  Dumitru Petrescu si 300 m statia ITB Luica, bld. Brancoveanu colt cu Dumitru Petrescu.

Apartamentul are 3 camere semindecomandate, baie, bucatarie, 2 holuri, aer conditionat, usa metalica, apometre, boxa la subsol, loc de parcare , amplasat pe partea de apus cu multa umbra, liniste.

Magazine In apropiere: Moll GRAND ARENA, SELGROS, LIDEL, PLUS, PENI, HOMBARK, toate la app. 500 m, distanta fata de metrou la 4 statii de la Oraselul Copiilor si 5 statii de la APARATORII PATRIEI, 5 statii pana la BIG BERCENI, statie de metrou si MOLL PLAZZA.

Tel: 0724.463.698 sau 0726.172.531

Detalii imobil Vand urgent apartament 3 camere semidecomandat confort 1 sporit

Camere 4
Strada dorohoi
Suprafata 96 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..