Proprietar vand apartament 2 camere

43 m2, 10/10, an constructie: 1974

42.500 €

Ultima actualizare: 5 Mai 2018
Rata credit de la 1,130 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand 2 camere, independent la plata total de alte apartamente de pe scara blocului cu  dubla izolatie termica ,ceasuri apa si de gaz ,centrala termica , gresie, faianta, termopan, usa metalica, debara,interfon ,cartela magnetica intrare bloc, balcon, instalatiile sanitara si electrica-noi. Blocul este reabilitat si anvelopat in octombrie 2017 compartimentare decomandat, se afla intre alte 2 apartamente lateral ne fiind friguros reiese plata la caldura pe timp de iarna de la administrator, scara este bine intretinuta iar vecinii civilizati si un administrator bun care locuieste pe aceeasi scara, se vinde mobilat (bucatarie mobilata ,aragaz si frigider nou,  la etaj 10/10 lift nou  (cu terasa recent refacuta garantie 25 ani),  cu o panorama de la inaltime superba  auchan titan, loc de parcare. Acces rapid la centre comerciale fara a avea nevoie de masina.Bloc cu intretinere lunara deosebit de mica .Tel.whatsapp .0039 3409762263 fara agentie.

Detalii imobil Proprietar vand apartament 2 camere

Camere 2
Strada liviu rebreanu
Suprafata 43 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..