Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camerePrelungirea Ghencea Lukoil, 53mp utili, bloc 2012,

53 m2, 4/5, an constructie: 2012

54.000 €

Ultima actualizare: 2 Mai 2018
Rata credit de la 1,437 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, 53 mp utili + balcon,etaj 4 din 5,orientare catre Nord, imobil finalizat in 2012, situat la intersectia dintre Valea Oltului si Prelungirea Ghencea, vis a vis de Lukoil.
Blocul face parte dintr-un complex linistit, curat, cu acces limitat prin bariere. 
Apartamentul este dotat cu centrala proprie Ariston, gresie, faianta, parchet cumparate de la Piastrelle, tamplarie Qfort cu tripan,rulouri la toate geamurile inclusiv la usa de la balcon, luminos, izolatie foarte buna, facturi mici la gaz si intretinere. 
Se poate viziona dupa orele 17:00.

Detalii imobil Apartament 2 camerePrelungirea Ghencea Lukoil, 53mp utili, bloc 2012,

Camere 2
Strada prelungirea ghencea
Suprafata 53 m2
Etaj 4/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..