Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 4 camere P+1+M Aparatorii Patriei

100 m2, P+1+M, an constructie: 2013

127.000 €

Rata credit de la 3,457 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Casaestate va prezinta spre vanzare o vila formata din 4 camere situata la 10 minute de mers pe jos de metrou Dimitrie Leonida,zona Noului Popesti Leordeni . Imobilul a fost construit in anul 2012 si este format din P+1+M. Compartimentarea este de tip decomandat. Este ideal pentru locuinta . Zona este una frumoasa si liniștită . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0768735557 .

Detalii imobil Vanzare casa 4 camere P+1+M Aparatorii Patriei

Camere 4
Strada 20
Suprafata 100 m2
Structura P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 50 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..