Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere - 13 Septembrie Abbate

55 m2, 2/8, an constructie: 1990

71.000 €

Ultima actualizare: 2 Mai 2018
Rata credit de la 1,879 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul se afla pe 13 Septembrie- stradal, in apropiere de Abbate. Apartamentul are vedere spate, catre liniste. Este renovat- instalatie sanitara si electrica schimbate, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat. Se poate vine si mobilat si utilat. Beneficiaza si de un loc de parcare prin ADP. Zona este foarte apropiata de mijloacele de transport, piata, gradinita, scoala.

Detalii imobil Apartament 2 camere - 13 Septembrie Abbate

Camere 2
Strada Calea 13 septmebrie
Suprafata 55 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 1 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..