Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Poiana Muntelui Drumul Taberei

37 m2, 4/10, an constructie: 1974

44.000 €

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2018
Rata credit de la 1,170 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere 37 mp semidecomandat Poiana Muntelui Drumul Taberei 60, etaj 4/10 renovat, gresie, faianta, geamuri termopan, aer conditionat, usa metalica, parchet, mobilat, utilat partial. Liceul Antim Ivireanu la 2 min distanta, vizavi de parcul Moghioros. Cadastru, intabulare, 44.000 €.

Detalii imobil Apartament 2 camere Poiana Muntelui Drumul Taberei

Camere 2
Strada Bulevardul Drumul Taberei 60
Suprafata 37 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..