Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare ap. 2 camere GrivitaMihalache

45 m2, 1/3, an constructie: 1948

62.900 €

Ultima actualizare: 7 Mai 2018
Rata credit de la 1,673 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu doua camere luminoase si cu balcon inchis (vedere spre curte), bucatarie, baie, hol. Etajul 1 din 3, in bloc tip vila, suprafata 49mp si boxa proprie 6mp. Proaspat renovat. Parchet original restaurat, centrala proprie, geam termopan, instalatii sanitare noi. In zona de case intre Grivita si Bd. Mihalache, si aproape de mijloace de transport in comun (autobuz, metrou). Direct proprietar. Nu doresc sa colaborez cu agentii imobiliare.

Detalii imobil Vanzare ap. 2 camere GrivitaMihalache

Camere 2
Strada Petru Maior
Suprafata 45 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1948
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..