Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar inchiriez apartament 2 camere Drumul Taberei, decomandat

50 m2, 6/10

285 € / luna

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2018

Proprietar inchiriez apartament 2 camere Drumul Taberei, decomandat, renovat recent, mobilat modern (Mobexpert, Ikea), utilat complet, etaj 6/10, apometre, repartitoare caldura, internet, cablu tv.Bloc reabilitat termic, 2 lifturi noi. Pret 285 euro.Tel 0755677519

Detalii imobil Proprietar inchiriez apartament 2 camere Drumul Taberei, decomandat

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Romancierilor
Suprafata 50 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate de renovat
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..