Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar - Apartament 2 Camere Dristor - 2 min de metrou

54 m2, 6/10

410 € / luna

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2018

Apartament 2 camere, decomandat, situat in zona Dristor, bloc recent izolat, an constructie 84, etaj intermediar, vedere pe spate, luminos . Situat la 2 min de metrou Dristor, mobilat modern, utilat cu masina de spalat, arataz, frigider si aer conditionat. 
Conditii standard: 1 luna avans, 1 luna garantie.

Detalii imobil Proprietar - Apartament 2 Camere Dristor - 2 min de metrou

Garantie 410 €
Camere 2
Strada Dristor
Suprafata 54 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..