Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Baneasa Bucuresti

73 m2, 1/4

405 € / luna

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2018

Inchiriez ap. 2 camere Baneasa Petrom City Aleeea Tripoli in cartier rezidential bonus garaj la parter inchis.Bloc nou cu toate facilitatile .Ap. pozitionat pe sud foarte luminos si calduros .Cartier mixt de vile si blocuri cu 4 etaje.Suprafete generoase (living 27mp, dormitor 17 mp, bucatarie 10 mp, balcon 10 mp)Are bucatarie mobilata mobexpert,aragaz,hota,masa cu 2 scaune combina frigorifica masina de spalat wirpoool),Centrala de scara de accea intretinerea este mai mult decat decenta.Pozitionat langa magazine mijloace de transport.Nu accept studenti.

Detalii imobil apartament 2 camere Baneasa Bucuresti

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Aleea Tripoli
Suprafata 73 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..