Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apart 2 camere Colentina complet mobilat si echipat

66 m2, 3/4, an constructie: 1987

66.200 €

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2018
Rata credit de la 1,761 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Zona Doamna Ghica Plaza/Planorama, apart elegant, construit 1987, renovat 2018, 2 camere semidecomandate, etaj 3/4, 66 mp, 2 balcoane mari inchise, termopan color Veka, complet echipat (Whirlpool, Electrolux) si mobilat (Mobexpert, Kika), usi Porta Doors, parchet, gresie, faianta, centrala termica, AC 2 unitati Whirlpool, 66.200 euro. Tel: 0744-340.994.

Detalii imobil Apart 2 camere Colentina complet mobilat si echipat

Camere 2
Strada Popa Nicolae
Suprafata 66 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..