Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular prima inchiriere 2 camere

55 m2, 8/9

380 € / luna

Ultima actualizare: 18 Mai 2018

Direct proprietar inchiriez apartament 2 camere , recent renovat, aflat la prima inchiriere.Apartamentul este situat stradal in zona Muncii – Basarabia, in imediata apropiere a mijloacelor de transport (tramvai, autobuz, metrou), in bloc recent reabilitat termic, in suprafata totala de 55 mp.. Dotari apartament: interfon, usa metalica, gemuri termopan, balcon inchis, aer conditionat, parchet si gresie, mobilat, masina de spalat, TV, aragaz, frigider, apometre radio. Tarif: 380 euro negociabil, relatii la basarabia.imob@gmail.com, 0729.11.40.35.

Detalii imobil Particular prima inchiriere 2 camere

Plata in avans 1 luna
Garantie 380 €
Camere 2
Strada Basarabia
Suprafata 55 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..