Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament cochet strada Toamnei

55 m2, 1/1

450 € / luna

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2018

Apartament doua camere clasic elegant in strada Toamnei, sector 2, imediata apropiere de Piata Gemeni si intersectia Eminescu-Mosilor, situat in casa la etaj 1/1, intrare separata direct din strada, parcare libera in fata casei. Toate electrocasnicele si sanitarele sunt noi, renovata recent.

Detalii imobil Apartament cochet strada Toamnei

Garantie 450 €
Camere 2
Strada Toamnei
Suprafata 55 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..