Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular Vand apartament 3 cam Iancului mobilat utilat 81 reabilitat

70 m2, 8/8, an constructie: 1981

75.000 €

Ultima actualizare: 18 Mai 2018
Rata credit de la 1,994 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand Apartament 3 camere Piata Iancului confort 1,bloc din 1981 (rusesc) din beton armat,reabilitat termic in toamna 2016,civilizat,2 lifturi,semidecomandat cu dormitoarele si baile pe lateral,bucatarie mare,hol intrare mare,3debarale,suprafata totala 70mp,etaj 8/8+tehnic,administrare foarte buna,intretinere mica:sunt apometre la apa,nu sunt repartitoare de caldura la calorifere.Situat pe strada Elev Stefanescu nr.2,intersectie cu Avrig,la 3 minute de metrou,scoli,banci,farmacii,magazine,etc.Zona este foarte linistita,ferita de zgomotele de la bulevard,teava de gaze pt.centrala urca pana la etajul 8.In scara sunt doua firme+camere supraveghere video de la parter pana la ultimul etaj.Se vinde mobilat+utilat,exact cu tot ce se vede in poze.Are tot strictul necesar mutarii imediate,fara alte investitii,este curat,zugravit,nimic stricat.
Toate actele sunt in regula,cadastru/intabulare,impozit platit.zero7doi7zero3trei0treiNOTA:1.Referitor la etajul tehnic:acopera o parte din suprafata apartamentului.La nici un bloc nu exista etaj tehnic care sa acopere integral toata suprafata unui apartament sau a mai multor apartamente,altfel s-ar fi chemat mansarda/pod/etaj.2.Terasa blocului este recent refacuta cu garantie.Nu sunt si nici nu au fost vreodata probleme de infiltrari de apa sau de prea frig/cald.E curata,scurgerile desfundate periodic.Subsolul blocului este la fel,curat si uscat.3.Lifturile urca pana la etajul 7,apoi se urca un etaj pe scari.Exista ghena de gunoi la etajul 8.4.Apartamentul este clasic,nu este lux, dar nici batranesc,este zugravit,curat,pereti drepti,toate instalatiile electrice/sanitare,electrocasnicele functioneaza.Se poate locui perfect in el asa cum este,fara investitii/reparatii.Daca ar fi fost amenajat cu marmura de Carrara/cada hidromasaj/mobila Casa Rusu,pretul ar fi fost  altul.Cel mai bine:fiecare sa-si amenajeze dupa cum vrea.Pretul NU include comisionul agentiilor.

Detalii imobil Particular Vand apartament 3 cam Iancului mobilat utilat 81 reabilitat

Camere 3
Strada elev stefanescu 2
Suprafata 70 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1981
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..