Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 4 camere Gradina Icoanei Bucuresti

120 m2, 2/4

975 € / luna

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2018

Apartament cu o suprafata de 120 mp utili- 4 camere, luminos, renovat, mobilat,complet utilat. Prevazut cu centrala proprie de apartament, aer conditionat.  Apartamentul este situat la etajul 2/4  iar blocul are lift. Contine 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, o camera de serviciu, si un spatiu pentru dressing. Situat ultracentral, cu vedere la strada ( zona Maria Rosetti) in apropierea parcului Ioanid si a parcului Gradina Icoanei.
Pret: 975 EUR negociabil

Detalii imobil Inchiriere apartament 4 camere Gradina Icoanei Bucuresti

Plata in avans 1 luna
Garantie 975 €
Camere 4
Strada Sf. Spiridon
Suprafata 120 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..