Brancoveanu parc si metrou 3 minute

55 m2, 10/10, an constructie: 1986

69.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,896 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

   Va oferim spre vanzare un apartament ideal prin pozitie si compartimentare, situat la doar 3 minute de mers pe jos pala la statia de metrou Constantin Brancoveanu, cu acces imediat la transport in comun, centre comerciale, farmacii, unitati bancare, scoli, gradinite, Parcul Oraselul Copiilor respectiv Parcul Tineretului.
    Apartamentul este complet renovat, blocul fiind in curs de anvelopare, ceea ce confera un mare avantaj deoarece nu mai necesita nici un fel de investitie nici la interior, nici la exterior.

Detalii imobil Brancoveanu parc si metrou 3 minute

Camere 2
Strada Bulevardul Brancoveanu
Suprafata 55 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..