Calea Calarasilor nr 240, proprietar, vand ap. 2 camere, et 27, liber

62 m2, 2/7, an constructie: 1996

105.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,793 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Calea Calarasilor nr 240, proprietar, vand ap. 2 camere, et 2/7, vedere bulevard, decomandat, mobilat si utilat nou si modern.Dormitorul are 21 mp,Intretinerea este mica , se plateste doar ce se consuma, contorizat. Bloc foarte linistit si curat.Este renovat recent, ai are, parchet, gresie, termopan, usa metalica, alarma. Este la 2 minute de metrou Piata Muncii, aproape de B-dul Decebal. In zona sunt cafenele, restaurante, banci, Mega Image,Centre de afaceri.Apartamentul este liber. Proprietar persoana fizica.

Detalii imobil Calea Calarasilor nr 240, proprietar, vand ap. 2 camere, et 27, liber

Camere 2
Strada calea calarasilor
Suprafata 62 m2
Etaj 2/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1996
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..