Acest anunt nu mai este activ

3 camere Circul de Stat - Stefan Cel Mare ID: 1105

73 m2, 7/8, an constructie: 1991

87.000 €

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2018
Rata credit de la 2,373 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

ID: #1105 / 6150 Vânzare apartament 3 camere Șos. Ștefan cel Mare nr. 32, conf. I dec, bloc 1991, suprafață totală 72,75 din care utilă 68,92mp, etaj 7/8, îmbunătățiri parțiale ( geamuri termopan la toate camerele și balcon, are parchet clasic foarte bine întreținut în cele trei camere, ușă metalică nouă, 2 grupuri sanitare cu geam la baie, pereții cu lavabilă), necesită renovare integrală, bloc reabilitat termic, contorizat apă, scara blocului curată monitorizată video, posibilitate de loc parcare auto, 2 minute până la Metrou Ștefan cel Mare și transport RATB, vedere în spatele blocului, panoramă spectaculoasă, acceptă credit, comision Agenție 3% + TVA, are toate actele.

Detalii imobil 3 camere Circul de Stat - Stefan Cel Mare ID: 1105

Camere 3
Strada Soseaua Stefan Cel Mare nr. 32
Suprafata 73 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1991
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..