Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere - disponibilitate imediata

80 m2, 3/8

400 € / luna

Ultima actualizare: 31 Martie 2018

Apartament 3 camere, etaj 3 / 8, bloc an constructie 1987, confort 1, semidecomandat;2 bai, 3 balcoane inchise cu termopan; gresie, faianta, parchet, utilat, mobilat, AC, cablu TV, internet, usa metalica; aragaz, frigider, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat; bloc linistit, stradal, loc de parcare inclus; disponibilitate imediata;

Detalii imobil Apartament 3 camere - disponibilitate imediata

Plata in avans 1 luna
Camere 3
Strada Basarabia
Suprafata 80 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Camari si logii 2
Terase si balcoane 3
Langa metrou DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..