Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament la demisol, pe bulevard

60 m2, P/4

700 € / luna

Ultima actualizare: 29 Martie 2018

Apartament la demisol, modificat, are 3 camere in actuala structura, o baie si o debara. A fost laborator de analize si este compartimentat ca atare. Dotari: granit, televizor,cablu, wifi, mobilier, centrala gaz, jaluzele electrice, alarma, supraveghere video. Pretabil pentru laborator, agentie turism, birou, coafor etc

Detalii imobil Apartament la demisol, pe bulevard

Garantie 2000 €
Camere 3
Strada Dimitrie Cantemir
Suprafata 60 m2
Etaj P/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..