Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere intr-o zona cu aer curat

55 m2, 1/10

499 € / luna

Ultima actualizare: 29 Martie 2018

Daca esti interesat sa traiesti intr-un mediu curat, inconjurat de natura cu un aer de calitate, intr-o zona apropiata de centrul capitalei iti ofer spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in ansamblul rezidential Novum.
Complexul are supraveghere video cat si un post de securitate la intrarea in ansamblu. De asemenea exista si parcare fara plata unde se poate parca. Imobilul se afla pe Splaiul Independentei, nr. 313B intre statiile de metrou Grozavesti si Petrache Poenaru, langa statia de RATB Politehnica. In imediata apropiere se gasesc Carrefour Orhideea, Complexul Studentesc Regie, Facultatea Politehnica. 
Pretul de 499 EUR corespunde unui apartament complet mobilat.Daca se doreste spre inchiriere apartamentul nemobilat pretul este de 399 EUR.
Incheierea unui contract de inchiriere este obligatorie. La semnarea contractului se plateste chiria pe o luna + echivalentul unei luni de chirie ce va servi drept garantie.
Taxa de mentenanta a cladirii este de 40 euro plus TVA pentru ingrijire spatii verzi, lumina spatii comune, intretinere lift (taxa este platita de toate apartamentele din Novum la administratia complexului alaturi de consumul de apa rece).
Imobilul este disponibil din Iunie 2018.

Detalii imobil Apartament 2 camere intr-o zona cu aer curat

Garantie 499 €
Camere 2
Strada Splaiul Independentei, nr. 313B
Suprafata 55 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..