Brancoveanu apartament 2 camere decomandat stradal nr 116

46 m2, 10/10, an constructie: 1975

45.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,197 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar 0731 30 55 02 - Accept credit  - doresc colaborare cu agentii imobiliare - Apartament de 2 camere decomandat, mutare imediata, situat ideal Pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, supr. totala 46 mp, avand acces facil la metrou si mijloacele de transport in comun din zona. Apartamentul perfect compartimentat si accesorizat, fiind adaptat stilului de viata modern. Zona este una foarte buna, in apropiere avand scoli, gradinite, Mega Image, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor. Apartament curat, balcon-loja inchis termopan, gresie, faianta, termopan, aer conditionat, bloc langa mega image, statii ratb in fata blocului, vedere mixta fata-spate.  

Detalii imobil Brancoveanu apartament 2 camere decomandat stradal nr 116

Camere 2
Strada BD CONSTANTIN BRANCOVEANU 116
Suprafata 46 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..