Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere decomandat

50 m2, 5/10, an constructie: 1971

56.900 €

Ultima actualizare: 27 Martie 2018
Rata credit de la 1,514 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament decomandat, 2 camere, sufragerie 16,67 mp, dormitor 14 mp, baie 4,30 mp, bucatarie 5,92 mp, hol 4,67 mp, loggie 3,59 mp, cu parchet, gresie, faianta, usa metalica intrare, baie cu geam, bloc reabilitat termic, loc parcare ADP, etaj 5/10, inconjurat de 3 parculete doua dintre acestea fiind amenajate cu leagane pentru copii, cel de-al treilea oferind racoare in zilele toride de vara, chiar langa piata Covasna, scoala si gradinita la 2 minute distanta. Taxa salubrizare, impozit si loc de parcare platite pe anul 2018. Accesul se poate face atat din Bdul. Alexandru Obregia, cat si din Bdul. Constantin Brancoveanu. Vecinatati: in fata blocului Profi, o mica piata, magazinul Priceputu, Shop & Go, la 5 minute de mers pe jos Lidl, Grand Arena, Selgros, Hornbach, 3 minute cu masina Metro, Jumbo, Auchan, Lidl, 5 minute cu masina Sun Plaza. Oraselul copiilor in apropiere. Suprafata utila: 50, anul constructiei: 1971.  

Detalii imobil Vanzare apartament 2 camere decomandat

Camere 2
Strada Stupilor
Suprafata 50 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1971
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..