Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 Camere Mega Mall Delfinului sector 2

56 m2, 7/10, an constructie: 1975

57.000 €

Ultima actualizare: 21 Martie 2018
Rata credit de la 1,516 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular Vand aparatament 3 camere semidecomandat 56 mp, etaj 7/10 zona Delfinului,2min de MegaMal, an constructie 19975.
Apartamentul este izolat termic pe interior,usa metalica, contorizat apa, detector de gaze, termopane, balcon inchis ,geam la baie .
Foarte aproape de piata Delfinului, Carrefour, Kaufland, Megaimage, MegaMall, parcuri, gradinita, scoala, Arena Nationala, 10 minute de parcul Ior.
Mijloace de transport la 1 minut, acces facil la metrou. Acte la zi.
57.000E

Detalii imobil 3 Camere Mega Mall Delfinului sector 2

Camere 3
Strada Allea Ilia
Suprafata 56 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..