Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, Militari, Pacii (intre Pacii si Gorjului)

53 m2, 3/10

322 € / luna

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2018

Direct proprietar, ofer spre inchiriere apartament 2 camere, sd, 53 mp utili, bloc din '78, in zona Militari-Pacii (intre Pacii si Gorjului), la bulevard cu vedere pe spate. Apartamentul este complet mobilat si utilat (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat, televizor LED, aspirator), proaspat zugravit, gresie, faianta, parchet, termopan (mai putin la sufragerie). Mobila si o parte dintre electrocasnice sunt noi. 
Puncte de interes ale zonei: Profi si Mega Image la 1 min, Kaufland si Lidl la 5 min, metrou Pacii la 5 min, piata Gorjului la 10 min, scoala la 7 minute, gradinita 3 min, parc Pacii 4 minute, banci, magazine,farmacii etc.
Se inchireaza doar pt cuplu/familie. 1500 lei/luna - (o luna avans + 1500 lei garantie).
Contract la Administratia Financiara (inclus in pret).

Detalii imobil Apartament 2 camere, Militari, Pacii (intre Pacii si Gorjului)

Plata in avans 1 luna
Garantie 322 €
Camere 2
Strada B-dul Iuliu Maniu
Suprafata 53 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..